Close
Login to Your Account
Faadooengineers


View RSS Feed

laserskopen1

Laser Pointer : Mijn Saver met Lange - afstand Light

Rate this Entry
Veel mensen zouden gaan vervelen na een lange tijd van stabiele werk . Inderdaad , kunnen jongeren de vrije gevoel liever in de wilde wereld . Veel mensen koesteren de vrije stijl en onbegrensde passie . Als u een dergelijke ervaring hebben , zou je volop genieten van de groene laserpen 500mw onvergetelijke herinnering wanneer je staat in de grote natuur . Het zou een van de meest geluk periodes zijn voor ons om het avontuur dit moment koesteren . Echter , alvorens de reis , moet u de volledige voorbereiding om te gaan met een noodsituatie te krijgen.

Na het werken voor vijf jaar in de consulting bedrijf , word ik verveeld in het kantoor werk . Aangezien ik altijd verslaafd aan de natuurlijke avontuur, kon ik niet wachten tot langer aan het avontuur in tropisch bos te omarmen met de prachtige waterval . Om de persoonlijke veiligheid te waarborgen , Ik pakte de groen laserpen 5000mw met mij. Na een aantal dagen , we de dichte bossen . Dat zou het mooiste scène waarin ik heb meegemaakt in mijn leven zijn. Bij het bereiken van elke mooie scène op de klif , aan de rivier en alleen de beek , kan ik een tijdje blijven om foto's te nemen . Zo langzamerhand kreeg ik verloren van het team voordat ik het wist . Toen de dag kreeg donkerder en donkerder , kon ik niet zeggen van de richting in de dichte bossen . Ik was een beetje bang met het feit dat er meer gevaarlijke dieren up kan laten zien in het bos . Dus liep ik snel in het bos . Helaas val ik in de canyon ongeluk . Toen werd mijn benen gewond. Ik wist dat mijn vrienden zochten me overal .

Maar ik kon me niet bewegen . Toen realiseerde ik me dat ik gebruik van mijn groen laserpen 10000mw aan te trekken kon maken . De hyper - functionele laserpen 1000mw groene is met de krachtige spanning op de lange afstand glans ver weg vrij te maken. Tot mijn verbazing , niet zo'n laser pointer niet let me down . Een half uur later , mijn vrienden volgde het licht om mij te benaderen . Nadat ik was gered , mijn vrienden zeggen altijd zo'n groen laserlicht zou het prachtig medium om mij te vinden in de dikke bos . Voor mij zou het unieke groene glans aan mijn leven te redden.

Comments

Trackbacks